Cansuyu Temsilcilerinin 2021 Ankara Toplantısı

Cansuyu Derneği, İl Temsilcileri Toplantısını Ankara’da Genel Merkez Binası’nda yaptı.

Cansuyu Derneği, İl Temsilcileri Toplantısını Ankara’da Genel Merkez Binası’nda Yaptı

Cansuyu Derneği, İl Temsilcileri Toplantısını Ankara’da Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirdi. Toplantıya, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Yaşar ve Murtaza Özkanlı, Genel Muhasip Cemalettin Lafçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yorulmaz, Muhammet Polat, Halil Adıgüzel, Medet Bulut, Abdülkadir Özkan ile Cansuyu Derneği İl Temsilcileri ve Genel Merkez Görevlileri katıldı.

 

Genel Muhasip Cemalettin Lafçı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, açılış yoklama ile devam etti.  

 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü açılış konuşmasında Cansuyu’nun hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiğini belirtti. Köylü: “Pandemi döneminde mağdur ve muhtaç durumda olan kardeşlerimizin talep patlamasına şahit olduk. Bu mağduriyeti gidermek için gece gündüz çalışmalarımıza devam ettik. Yurt içi yardımlarımızı önceleyerek dünyanın dört bir yanındaki mağdur ve muhtaç kardeşlerimize ulaşmaya gayret ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte de ihlasla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte temsilci kardeşlerimizin de aktif olarak gayretlerini göstereceklerini, sağlam ekipler kurarak istişareler yaparak güzel neticeler alacaklarını düşünüyorum. Çünkü Cenab-ı Hakk’ın emekleri zayi etmeyeceğini biliyoruz.” dedi.

 

Genel Başkanın konuşmalarının ardından Teşkilatlanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yorulmaz, Tanıtımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar, Halkla İlişkiler ve Acil Yardım Kurulu’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murtaza Özkanlı, Genel Muhasip Cemalettin Lafçı ve Cansuyu Arama Kurtarma Sorumlusu Zekeriya Erbeyi sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantı, dilek temenniler bölümü ve Genel Başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ile sona erdi.

20.11.2021