Afrika ve Asya'da Yardım Organizasyonu Düzenledik

Cansuyu Derneği, Ramazan ayının bereketini muhtaç ve mazlum kardeşleriyle paylaştı.

Kurulduğu tarihten bu yana Ramazan aylarında yurt içinde ve dünyanın farklı bölgelerinde yardım organizasyonları düzenleyen Cansuyu Derneği, hayırsever vatandaşların emanetlerini bu Ramazan ayında da gerçek muhtaçlara ulaştırmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca yetim aylıklarından kumanya, fitre, zekât dağıtımlarına kadar birçok alanda yardımlar düzenleyen dernek, Ramazan’ın bereketini zor durumda olan kardeşleri ile paylaşıyor.

 

Ramazan 2020 organizasyonları kapsamında ise faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Cansuyu, bir süredir dünya gündemini meşgul eden ve ülkemizde de ciddi şekilde etkileri hissedilen koronavirüs vakalarına karşı yurt içindeki faaliyetlerini yoğunlaştırmıştı. Yurt içinde 81 ilde zor durumda kalan ailelere ulaşan dernek, dünya üzerindeki kriz bölgeleri başta olmak üzere yetimleri, muhtaçları, zulüm altında hayata tutunmaya çalışanları da unutmuyor.

 

 

GAZZE, YEMEN, MYANMAR, MALİ'DE BİN'ER AİLEYE KUMANYA DAĞITILDI

 

Son olarak Gazze’deki kardeşlerine yardım organizasyonu düzenleyen Cansuyu, abluka altında hayata tutunmaya çalışan Gazzeli mazlumlar, ümmetin kanayan yarası Yemenliler, Rohingya bölgesinde zor durumda yaşayan Arakanlılar ve Batı Afrika Ülkesi olan Malili muhtaçlar için Bin'er aileye Ramazan kumanyaları dağıttı. İçerisinde un, şeker, bulgur, mercimek, makarna, nohut, yağ, çay, hurma, bakla, salça, sucuk, reçel, peynir gibi temel gıda maddeleri olan kumanyalar, mazlumların yüzünü güldürdü.

 

 

BAĞIŞLAR MAZLUMLARA ULAŞTIRILIYOR

 

“Kazancımız, Allah için verdiğimizdir” sloganıyla Ramazan organizasyonlarını gerçekleştiren Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kumanya bağışlamak isteyen hayırseverler, Cansuyu Derneği resmi internet sitesinden (cansuyu.org.tr), Ziraat Bankası, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halkbank’taki bağış/kurumsal tahsilat sisteminden yardımlarını yapabilecekler. Ayrıca Cansuyu il temsilciliklerine giderek makbuz karşılığında bağışta bulunabilecekler.

11-06-2020