Suriye ve Mısır'daki Yetimlere Oyuncak Gönderildi

Mısır ve Suriye’deki insanlık dışı saldırı ve katliamlara Türkiyeli çocuklar da tepki veriyor. Afyonkarahisar’da yaşları 4 ila 14 arasında değişen minik yürekler, harçlıklarını bir

Mısır ve Suriye’deki insanlık dışı saldırı ve katliamlara Türkiyeli çocuklar da tepki veriyor. Afyonkarahisar’da yaşları 4 ila 14 arasında değişen minik yürekler, harçlıklarını biriktirerek Mısır ve Suriye’deki yetimlere oyuncak parası gönderdiler.

YETİM KARDEŞLERİNE GÖNDERDİLER

Ramazan Ayı'nda biriktirdikleri harçlıklarını toplayıp Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teslim eden çocuklar derneğin Afyon’daki kıyafet deposunu da ziyaret ettiler. Afyon Temsilciliği yetkililerinden Mine Ceylan ve Ummahan Demirel çocuklara çikolata ikram ederek depoyu gezdirirken, Cansuyu'nun faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.  Çocuklar, ziyaret esnasında yanlarında getirdikleri harçlıkları ve oyuncaklarını, Suriye ve Mısır'daki yetimlere ve oyuncağı olmayan yaşıtlarına verilmesi için temsilcilik yetkilisi Mine Ceylan'a teslim ettiler. Dernek yetkililerinden Ceylan ise Cansuyu’nun gerek Mısır ve gerekse Suriye’de yardım faaliyetlerinde bulunduğunu ifade ederek en kısa zamanda bu yardımların asıl sahiplerine ulaştırılacağını ifade etti.

MİNİK HAYIRSEVERLER

Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Suriye ve Mısır'daki yetimlere harçlıklarını gönderen çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken, Ceylan çocukların yaptığı bu anlamlı bağış nedeniyle duygulandıklarını ifade etti. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun küçük yaşlarda kazanılmasının önemine dikkat çeken Ceylan, hassasiyetlerinden dolayı gösterdikleri bu onurlu davranıştan ötürü çocuklara ve ebeveynlerine teşekkür etti.

13-02-2014