Cansuyu fakir İstanbullunun yüzünü güldürdü.

2383 aileye ev eşyası, giysi ve gıda dağıtımı yapıldı.

 

Yardım kuruluşları yardıma muhtaç halkın imdadına yetişmeye devam ediyor.  Cansuyu Yardımlaşma Derneği, İstanbul genelinde yaptığı son yardım çalışması ile toplam 2376 aileye gıda paketi, 449 aileye giysi yardımı ve 101 aileye de ev eşyası dağıttı.

***

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yardıma muhtaç olan İstanbullular için düzenlediği son çalışmalarla binlerce kişiye ulaştı. Bir süredir hazırlıkları yapılan yardımlar binlerce aileye ulaştırıldı.

2383 AİLEYE YARDIM ULAŞTIRILDI

Cansuyu Derneği’nin son dağıtımında 449 aileye giysi yardımı yapıldı. Toplam 2244 kişinin giysi ihtiyacının giderildiği çalışmada ayrıca 2376 aileye de gıda yardımı yapıldı. Toplamda 10 Bini aşan sayıda insana gıda ulaştıran dernek ayrıca 101 eve de temel ev eşyası yardımı yaptı. Çekyat takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi ve halı gibi temel malzemelerin dağıtımını yapan Cansuyu Derneği, toplamda ise bazı ailelerin hem ev eşyasına hem de gıdaya ihtiyaç duymasından dolayı 2383 aileye ulaşmış oldu.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Cansuyu Derneği’nin İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu ise derneğin yardım çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek; “Dünyanın birçok bölgesine yardımlar ulaştırıyoruz ama önceliğimiz elbette kendi mahallemiz, kendi şehrimiz ve kendi ülkemizdir. Bizim ülkemizde de çok sayıda yardıma muhtaç insan yaşamaktadır ve biz elimizden geldiğince bu kardeşlerimize can suyu olmaya çalışıyoruz. Hayır sever vatandaşlarımıza da bu yardımları yaptıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞIYORUZ

Cansuyu Derneği’nin yardım organizasyonunda görev alan ve yardımları dağıtan Haşim Karataş ise hüznü ve sevinci bir arada yaşadıklarını söyledi. Karataş; “Yardıma muhtaç ve birçok sorunla boğuşmak zorunda kalan insanları görünce üzülüyor ve ufacık yardımlarla nasıl mutlu olduklarını görünce de sevince boğuluyoruz. Allah yardım etsin ve bizlere de onlara daha fazla sahip çıkma imkanı versin” şeklinde konuştu.

 

 

18-05-2013