Cansuyu'ndan Protez

Türkiye'de ve dünyanın dört bir tarafında muhtaçların yardımına koşan Cansuyu, ihtiyaç sahiplerinin eli ayağı olmaya devam ediyor. İki yıl önce geçirdiği trafik kazasında sol bacağ

Türkiye'de ve dünyanın dört bir tarafında muhtaçların yardımına koşan Cansuyu, ihtiyaç sahiplerinin eli ayağı olmaya devam ediyor. İki yıl önce geçirdiği trafik kazasında sol bacağını kaybeden Mehmet Gürler'in imdadına Cansuyu yetişti. Geçirdiği trafik kazasından sonra koltuk değnekleriyle hayata tutunmaya çalışan Mehmet Gürler'e Cansuyu tarafından protez bacak takıldı.

 
Düzenlediği tekerlekli sandalye kampanyasıyla 1615 engelli öğrenciye umut olan Cansuyu, bu kez trafik kazasında sol bacağını kaybeden Mehmet Gürler'in yardımına koştu. İki yıl önce trafik kazasında sol bacağını kaybeden Mehmet Gürler, Cansuyu tarafından takılan protezle hayata tutundu. Tır şoförlüğü yaparken Afyon-Kütahya karayolunda trafik kazası geçirdiğini anlatan Mehmet Gürler kazadan sonra sol bacağının kesildiğini söyledi. Kazadan sonra 13 ay hastanede, 60 gün de oksijen tedavi merkezinde tedavi gördüğünü belirten Gürler, bunca yaşadıklarına rağmen hayatta kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Dört çocuk sahibi olduğunu ve kendisine çocuklarının baktığını anlatan Gürler, insanın çocukları da başkasına muhtaç olarak yaşamasının çok kötü bir duygu olduğunu söyledi. Cansuyu tarafından takılan protezle eskisi gibi yürümeye tekrar başlayan Mehmet Gürler, Casuyu'na ve hayır sahiplerine teşekkür etti.

02-01-2013