Gazze´den Cansuyu´na Teşekkür

Cansuyu Genel Merkezi'ni ziyaret eden Gazze İslam Derneği Genel Başkanı Abdalrahim Shehab, 2010 yılı Kurban Bayramı'nda Cansuyu tarafından Gazze'de kesilen kurban bağışları için Tü

Cansuyu Genel Merkezi'ni ziyaret eden Gazze İslam Derneği Genel Başkanı Abdalrahim Shehab, 2010 yılı Kurban Bayramı'nda Cansuyu tarafından Gazze'de kesilen kurban bağışları için Türkiyeli hayırseverlere teşekkür etti.

Gazze İslam Derneği'nin Genel Başkanı Abdalrahim Shehab Cansuyu Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Sekreter Muhammed Polat ile görüştü.

Cansuyu Gazze'deki partner kuruluşu olan Gazze İslam Derneği Genel Başkanı Abdalrahim Shehab, 2010 yılı Kurban Bayramı'nda Cansuyu tarafından Gazze'de kesilen kurban bağışları için Türkiyeli hayırseverlere teşekkür etti. Gazze halkının kurban bağışlarından dolayı çok memnun olduğunu belirten Shehab, Cansuyu ve Türkiye sayesinde Gazzelilerin bayramda yüzünün güldüğünü söyledi.

Ziyaret sırasında İslam Derneği'nin Gazze'deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Shehab, Gazzeli yetimlerin barınma, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı bir tesisin inşası için Cansuyu'ndan yardım istedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Cansuyu Genel Sekreteri Muhammed Polat da yaptığı konuşmada, Cansuyu olarak her zaman Gazze'nin yanında bulunmaya devam edeceklerini söyleyerek, projeyi destekleyeceklerini belirtti. Bir kurban organizasyonunu daha başarıyla tamamlayarak hayırseverlerin emanetlerini eksiksiz bir şekilde gerçek sahiplerine ulaştırmanın huzuru içinde olduklarını ifade eden Polat, Cansuyu olarak 2010 yılı Kurban Bayramı'nda üç kıtada; Afrika'da, Asya'da, Çeçen kamplarında, Gazze'de, Ortadoğu'da, Pakistan'da, Türkiye'de toplamda19 bin 443 hisse kurban 1 milyon muhtaç insanın sofrasına ulaştırdıklarını kaydetti.

Bu yıl 6. gerçekleştirilen kurban organizasyonuyla toplumlar arasındaki kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesine vesile olduklarını vurgulayan Polat, Kurban'ın insanları Allah'a yakınlaştırdığı kadar toplumların da kaynaşmasına vesile olduğunun altını çizdi. Polat, bu hayırlı hizmetin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen Cansuyu gönüllülerine ve kurbanlarını Cansuyu'na bağışlayan hayırseverlere teşekkür etti.

02-01-2013