Khatibi; 'Afganistan´da Okul Yapın'

Amerikan kültürünün Afganistan'da giderek yayıldığına dikkat çeken Cemiyeti Islah Dış İlişkiler Başkanı Muhammed Harun Khatibi, Kabil'de inşa edilecek üniversite inşaatı için Cansu

Amerikan kültürünün Afganistan'da giderek yayıldığına dikkat çeken Cemiyeti Islah Dış İlişkiler Başkanı Muhammed Harun Khatibi, Kabil'de inşa edilecek üniversite inşaatı için Cansuyu'ndan destek istedi.

 Afganistan'ın önde gelen sivil toplum örgüt temsilcilerinden olan Cemiyeti Islah Dış İlişkiler Başkanı Muhammed Harun Khatibi ve Misbah Ullah Bagi, Cansuyu Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Sekreter Muhammed Polat ile görüştü.
 
Afganistan'da özellikle eğitim ve sağlık olmak üzere geniş çaplı faaliyette bulunan Cemiyeti Islah'ın Dış İlişkiler Başkanı Muhammed Harun Khatibi, yaptıkları çalışmalar hakkında Polat'a bilgi verdi.
 
Cansuyu'na Afganistan'da yürüttüğü yardım çalışmalarından dolayı teşekkür eden Khatibi, ikili ilişkileri geliştirmek istediklerini belirterek, Kabil'deki Selam Üniversitesi inşaatı ve Tabipler Birliği'ne yapılacak klinik için destek istedi. Konuşmasında Amerikan kültürünün Afganistan'da giderek yayıldığına dikkat çeken Khatibi, Afganistan'ın geleceğine yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini anlattı.
 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Cansuyu Genel Sekreteri Muhammed Polat, Cansuyu olarak her zaman mağdur ve mazlum insanların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

02-01-2013