Minik Yürekler Gazze´yi Unutmadı

Miniklerin Gazze'deki yaşıtları için başlattığı yardım seferberliği devam ediyor. Pursaklarda Gümüşköy Sitesi'nde yaşayan Anadolu Gençlik Derneği Ortaöğretim Komisyonu'na bağlı Güm

Miniklerin Gazze'deki yaşıtları için başlattığı yardım seferberliği devam ediyor. Pursaklarda Gümüşköy Sitesi'nde yaşayan Anadolu Gençlik Derneği Ortaöğretim Komisyonu'na bağlı Gümüş Kulüp'e üye kız öğrenciler kendi aralarında topladıkları nakdi yardımı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Cansuyu'na teslim etti.

Gümüş Kulüp'ten Yüsra Adak, arkadaşları ile birlikte Gümüşköy Sitesi'ndeki 150 haneyi dolaşarak topladıkları nakdi yardımı Gazzeli kardeşlerine gönderilmek üzere Cansuyu Derneği Ankara Temsilcisi Şükrü Gök'e teslim etti. Gazze'deki çocukların görüntülerini televizyonlardan izledikten sonra böyle bir çalışma yapma kararı aldıklarını belirten minik Yüsra, güçlerinin yettiği kadar Gazzeli arkadaşlarına yardım etmeye devam edeceklerini söyledi.

Cansuyu Derneği Ankara Temsilcisi Şükrü Gök de miniklerin gösterdiği bu hassasiyetin toplumda Gazze için topyekün bir yardım seferberliğinin başladığının kanıtı olduğunu ifade etti. Minik öğrencilerin gösterdiği duyarlılığın herkese örnek teşkil etmesi gerektiğini vurgulayan Gök, örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

02-01-2013