2019 Kurban Değerlendirme Toplantısı Afyon’da

Cansuyu, Kurban Değerlendirme Toplantısı'nı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2019 Kurban Organizasyonu kapsamında yaptığı değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Toplantıya; Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Cansuyu Yönetim Kurulu’ndan Murtaza Özkanlı, Abdülkadir Özkan, Sadrettin Karaduman, Ersan Bilgin, Hasan Yaşar, Ahmet Yorulmaz ile Cansuyu İl Temsilcileri ve Kurban faaliyetleri için bölgelere giden Cansuyu Gönüllüleri katıldı. 

 

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü derneğin gerçekleştirdiği her organizasyonun yükünün ve sorumluluğunun çok ağır, ancak bir o kadar da kutsal ve yürek ferahlatıcı olduğunu belirtti. 2019 Kurban Organizasyonundan da alın akıyla çıktıklarını kaydeden Köylü, “ 15. Kurban Organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yılda bağışçılarımızın kurban emanetlerini dünyanın dört bir yanındaki muhtaç kardeşlerimize ulaştırdık. Derneğimize bağışlarını yapan hayırseverlerimizin emanetlerini layıkıyla muhtaçlara ulaştırmak, bu güzellikleri icra eden için de aynı derecede sevaba nail olmak demektir. Bu sebeple tüm bağışçılarımız başta olmak üzere, emanetlerin gerçek sahiplerine ulaşmasında gayret gösteren Temsilcilerimiz ve gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

Faaliyetlerinin sadece Kurban alanında olmayıp birçok alanda gerçekleştiğini söyleyen Köylü, “Yıl boyunca gıda yardımları, acil yardımlar, sağlık yardımları, eğitim yardımları, Cami ve Külliye inşa projeleri, yetim projesi, su kuyusu açma projesi gibi 21 ayrı kolda faaliyetimiz bulunuyor. İnşallah bağışçılarımız ile muhtaçlar arasında köprü olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Cansuyu Derneği Kurban Bayramı organizasyonunun müzakerelerinin yapıldığı toplantıda ülkelere giden ekip başları raporlarını sunarken, Cansuyu yönetimi çalışmalar hakkında eğitim sunumu yaptılar. 3 gün süren toplantı sonrası, Kurban organizasyonunda  sorumlu olan gönüllülere, Cansuyu Yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

02-09-2019