2019 Kurban Eğitim Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Cansuyu Derneği Yeni Genel Merkez Binası’nda 2019 Kurban Eğitim toplantısını gerçekleştirdi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Yeni Genel Merkez Binası’nda 2019 Kurban Eğitim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Muhammet Polat, Cemalettin Lafçı, Murtaza Özkanlı, Hasan Yaşar, Abdülkadir Özkan ile Cansuyu personeli ve Kurban organizasyonunda görev alacak kişiler katıldı.  

 

Kur’an tilaveti ile başlayan toplantıda yoklamanın ardından açılış konuşmasını Genel Başkan Mustafa Köylü gerçekleştirdi. Kurban bayramında görev alacak gönüllülerin yapacağı bu çalışmanın ne kadar hayırlı bir iş olduğunu belirten Köylü, katılımcılara gidilecek olan ülkelerin genel durumu ve bu ülkelerde dikkat etmeleri gereken konular hakkında önerilerde bulundu.

 

Açılış konuşmasının ardından Cansuyu Dış ilişkiler Koordinatörlüğü tarafından hangi ülkeye hangi kişilerin gideceği, hangi ülkelerde kaç kişilik ekipler olacağı tek tek açıklandı. 2019 Kurban Organizasyonları kapsamında 20 ülke ve 50 farklı bölgede kurban faaliyeti gerçekleştirecek olan Cansuyu, mazlum ve mağdur coğrafyalara tecrübeli ekip başı, bölgenin dilini bilen tercüman, kameraman ve yardımcı elemandan oluşmak tecrübeli ekiplerini gönderiyor.

 

Ekiplerin belli olmasının ardından tanıtım birimi, dış ilişkiler birimi, basın ve muhasebe birimleri katılımcılara eğitim verdi. Ardından Cansuyu Gönüllümüz İsmail Mansur Özdemir raporlama nasıl yapılır ve raporlamanın önemi hakkında konuşma yaptı. Toplantı Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ile son buldu.

29-06-2019