2021 Kurban Eğitim Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Cansuyu Derneği 2021 Kurban Eğitim Toplantısını Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirdi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2021 Kurban Bayramı Organizasyonu için hazırlıklarını tamamladı. Kurban Bayramı’nda onlarca ülkede faaliyet gösterecek olan Cansuyu Derneği, bmlgeye göndereceği ekipler için eğitim ve planlama toplantısı düzenledi.

 

Ankara Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirilecek olan toplantıya Cansuyu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Polat, Cansuyu personeli ve Kurban organizasyonunda görev alacak kişiler katıldı.  

 

Toplantıda yoklamanın ardından açılış konuşmasını Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar gerçekleştirdi. Kurban Bayramı’nda görev alacak gönüllülerin yapacağı bu çalışmanın zor ve hayırlı bir iş olduğunu belirten Yaşar, katılımcılara gidilecek olan ülkelerin genel durumu ve bu ülkelerde dikkat etmeleri gereken konular hakkında önerilerde bulundu.

 

Açılış konuşmasının ardından Tanıtımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, ekiplerin tanıtım açısından dikkat etmesi gereken konuları belirtti. Daha sonra Cansuyu Dış ilişkiler Koordinatörlüğü tarafından hangi ülkeye hangi kişilerin gideceği, hangi ülkelerde kaç kişilik ekipler olacağı tek tek açıklandı. 2021 Kurban Organizasyonları kapsamında onlarca ülkede kurban faaliyeti gerçekleştirecek olan Cansuyu, mazlum ve mağdur coğrafyalara tecrübeli ekip başı, bölgenin dilini bilen tercüman, kameraman ve yardımcı elemandan oluşmak tecrübeli ekiplerini gönderiyor.

 

Ekiplerin belli olmasının ardından tanıtım birimi, dış ilişkiler birimi, basın ve muhasebe birimleri katılımcılara eğitim verdi. Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

12-07-2021