Anadolu Gençlik’e hayırlı olsun ziyareti

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanlığı makamına yeni gelen Ali Uğur Bulut’a “hayırlı olsun” zi

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanlığı makamına yeni gelen Ali Uğur Bulut’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul İl Başkan Yardımcıları Veysel Bahtiyaroğlu ve Lokman Taş ile birlikte Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan görüşmede Kibiroğlu, Uğur Bulut’u yeni görevinden dolayı tebrik edip başarılar diledi. Cansuyu Derneği olarak Anadolu Gençlik Derneği’ne büyük önem verdiklerini ifade eden Kibiroğlu, yapılacak çalışmalara imkânların el verdiği ölçüde yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade etti.

 

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında Cansuyu Derneği’ne büyük değer verdiklerini ve yapacakları çalışmalarda destek ve katkı beklediklerini ifade etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Anadolu Gençlik İstanbul İl Yönetiminden Selim Akduman ve Ferhat Aksu da hazır bulundu.  Ziyarette ayrıca Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut’a bir plaket takdim etti. 


07-03-2013