Ankara’da Suriyeli ve Afgan Mültecilere Sahip Çıkıyoruz

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Temsilciliği, kış şartlarının ağırlaşma üzerine zor durumdaki mültecilere yardım eli uzattı. Çoğunluğu Suriye ve Afganistan’dan gele

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Temsilciliği, kış şartlarının ağırlaşma üzerine zor durumdaki mültecilere yardım eli uzattı. Çoğunluğu Suriye ve Afganistan’dan gelen 200 mülteciye el uzatan Cansuyu Derneği, dağıtımları Gölbaşı’nda hizmet veren Selam Derneği ile birlikte yaptı.

 

ÇIPLAK AYAKLARI İLE ANKARA’NIN SOĞUĞUNA DİRENİYORLAR

 

Hayırseverlerin destekleri ile yapılan yardım organizasyonu hakkında bilgi veren dernek temsilcileri; “Mültecilerin bu soğuk kış günlerinde, koruyucu ve kalın kıyafetlere ne kadar ihtiyaçlarının olduğunu yüreğimiz üşüyerek gördük. Gelen birçok çocuğun ayağında ne çorap vardı ne de ayakkabı. Ayakları soğuktan buz tutmuş bu küçük çocuklar her şeye rağmen aldıkları bu küçük hediyelerden çok mutlu oldular. Ankara’da yaşayan her mazlum yüreğin, her ihtiyaç sahibinin yanında olup ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlarımız hızını kesmeden devam edecektir” denildi.

 

 

 

03-12-2015