Arakan’dan Cansuyu’na ziyaret var

Myanmarlı (Arakan) Müslümanların Temsilcisi Muhammed Yunus, Cansuyu Derneği İstanbul Temsilciliğini ziyaret etti.

Myanmarlı (Arakan) Müslümanların Temsilcisi Muhammed Yunus, Cansuyu Derneği İstanbul Temsilciliğini ziyaret etti. Cansuyu Derneği İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu’nun kabul ettiği Muhammed Yunus, Arakan Müslümanlarının son yaşadıkları katliamlar hakkında bilgi verirken destekleri için de Türkiyeli Müslümanlara teşekkür etti.

CANSUYU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Türkiye’deki hassas ve duyarlı Müslüman kardeşlerimiz bizim yanımızda olduklarını açık ve net bir şekilde dünya ilan ettiler.  Sadece Kurban bayramında 2 günde 10 Bin kurban kesen Cansuyu Derneği de bu anlamda en büyük desteği bize iletmiştir. Biz bu yardımları gönderen bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun diyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

ARAKAN’IN YANINDAYIZ

Cansuyu Derneği İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu da ziyarette yaptığı konuşmada Arakan Müslümanlarının büyük bir soykırıma tabi tutulmak istendiğine işaret ederek; “Tehlike büyük. Müslümanları o coğrafyada yok etmek istiyorlar. Buna izin veremeyiz. Biz, hayırsever Türkiye vatandaşlarının yardımlarını Arakan’a ulaştırarak bir anlamda gereken mesajı bütün dünyaya veriyoruz. Biz her daim Arakan Müslümanlarının yanındayız” diye konuştu.

02-01-2013