Bafralı öğrencilerden ümmet hassasiyeti

Samsun’a bağlı Bafra İlçesinde faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği Anaokulu öğrencileri sadaka kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Cansuyu Samsun İl Temsilciğine tes

Samsun’a bağlı Bafra İlçesinde faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği Anaokulu öğrencileri sadaka kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Cansuyu Samsun İl Temsilciğine teslim ettiler.

 

Emanetleri minik öğrencilerden alan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Samsun İl Temsilcisi Asiye Tekin de öğrencilerde infak ve ümmet bilincinin oluşumuna katkı sunabilmek adına dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Minik öğrencilere, hassasiyetleri nedeniyle tek tek teşekkür eden Asiye Tekin; “Bafra Anadolu Gençlik Derneği’ne, Bilge Anaokulu Öğretmenlerine ve de çok kıymetli siz öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Dünyanın birçok bölgesinde çoluk çocuk demeden herkes açlığa, yoksulluğa ve göçe mahkum ediliyor. Size, oradaki kardeşleriniz için yaptığınız bu büyük hassasiyet nedeniyle çok teşekkür ediyorum.  Yardımlarınız kardeşlerinize, sizin arkadaşlarınıza ulaşacak ve bununla alakalı size de bilgi vereceğiz. Bütün hayatınız boyunca dünyanın her tarafındaki mazlum ve mağdur çocuklar için aynı hassasiyeti göstermenizi Rabbimden diliyorum” diye konuştu.

 

02-03-2016