Birikim öğrencileri derneğimizi ziyaret etti

Birikim Ankara Okulları’ndaki öğrenciler Dünya Çocuklar Günü vesilesiyle Genel Başkanımız Mustafa Köylü’yü ziyaret etti.

 

Birikim Ankara Okulları’ndaki öğrenciler Dünya Çocuklar Günü vesilesiyle Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’yü makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler Genel Başkanla yaptıkları görüşmede, dünyanın farklı mazlum coğrafyasındaki çocuklarla ilgili hassasiyetlerini bildirdiler. Özellikle yakın dönemde Keşmir’de yaşanan sorun konusunda oldukça duyarlı olan minikler Keşmir’deki yetim kardeşleriyle kardeş olmak istediklerini ifade ettiler. Aynı zamanda Keşmir’de yapılacak olan her türlü çalışmada yer almak istediklerini oradaki çocuklara dokunmak adına bazı projelerle destek vermek istediklerini belirttiler.  

 

Genel Başkan Mustafa Köylü ise öğrencilere, Cansuyu’nun dünyanın mazlum coğrafyalarında yaptığı çalışmaları anlatırken, Özellikle yetim çalışmaları ve savaş bölgelerinde yalnız kalan çocuklara yönelik yaptıkları çalışmalarından bahsetti. Bu güzel ziyaretleri için Birikim Ankara Okulu öğrencilerine teşekkür etti. 

 

02-10-2019