Cansuyu Afyon faaliyetleri devam ediyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği çeşitli faaliyetlerle etkiliğini sürdürüyor. Milko Kuruluşları Afyonkarahisar Temsilcilikleri İl Başkanları

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği çeşitli faaliyetlerle etkiliğini sürdürüyor. Milko Kuruluşları Afyonkarahisar Temsilcilikleri İl Başkanları tarafından sürdürülen “aylık çalışma müzakereleri toplantısı”, bu ay Cansuyu Temsilciliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Milko Kuruluşları Afyonkarahisar İl Müfettişi Musa Demirel; “Cansuyu tarafından açılan misafirperverlik kapısından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Demirel; “ Milko Kuruluşlarının toplumsal hizmetler konusunda etkinliklerinin göz ardı edilemeyecek boyutta olduğu bilinmektedir. Güncelleştirdiğimiz toplantılarda, yapılan ve yapılacak çalışmalarla alakalı olarak fikir alış-verişleri ve müzakerelerde bulunmaktayız. Toplumumuzun yarını için atılacak adımların daha sağlam olması hususunda koşuşturmaktayız” diyerek çalışmalarına değindi.

Birlik olmazsa, beraberlik olmaz.

Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir de yaptığı açıklamada; “ toplumsal olarak sosyal ve kültürel açıdan oldukça zayıf hale getirilmiş durumdayız. Müslümanlığın temelinde, birlik-beraberlik ve dayanışma var. Bu konuda ne kadar hassas olursak, istikbalimiz o kadar daha sağlam ve sağlıklı olur” dedi.

29-03-2015