Cansuyu Ankara Festivali´nde

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ''Uluslararası Büyük Ankara Festivali'' katılan Cansuyu, büyük ilgi gördü. 3-11 Temmuz tarihleri arasında gerçe

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ''Uluslararası Büyük Ankara Festivali'' katılan Cansuyu, büyük ilgi gördü. 3-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde Cansuyu çeşitli materyallerle tanıtıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 3-11 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ''Uluslararası Büyük Ankara Festivali'' ne katılan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin standı vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Cansuyu'nun çeşitli materyallerle tanıtıldığı Cansuyu standında Karagöz ve Hacivat oyununun yanı sıra, vatandaşlara şeker ve şerbet dağıtıldı.

Vatandaşların gösterdiği ilginin nedeninin, kendilerine teslim edilen emanetlerin gerçek mağdurlara ulaştırılmasına bağlayan Cansuyu Ankara Temsilcisi Şükrü Gök, festivalin başlangıcından bu yana binlerce hayırsever vatandaşın Canyusu standını ziyaret ettiğini söyledi. Bağışlar yapıldığını da belirten Gök, özellikle Gazze ve Kırgızistan için bağışların yoğun olduğunu belirtti. Cansuyu olarak her anlamda mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya çalıştıklarını ve bunu da başardıklarını ifade eden Gök, dünya üzerinde bir tek insan aç kalmayıncaya, açıkta kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

02-01-2013