Cansuyu bayramda yetimleri sevindirecek

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramında yurt içinde ve yurt dışında binlerce yetim çocuğu sevindirecek.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramında yurt içinde ve yurt dışında binlerce yetim çocuğu sevindirecek. Dernek, Türkiye’de ve dünyanın farklı bölgelerinde çeşitli nedenlerle yetim kalmış çocuklara sahip çıkıyor. Her yetime, bakıcı aileyi de bayramda rahatlatacak miktarda yetim aylığı gönderen Cansuyu, yetimlere bayram ettirdi. Cansuyu’nun sahip çıktığı yetimler Ramazan Bayramında bir nebze olsun neşelenecekler.

Dernek, Türkiye genelindeki 32 farklı İl Temsilcilikleri aracılığı ile de yetimlere ve Suriyeli çocuklara yönelik çeşitli faaliyetler yapacak.

 

GAZZE YETİMLERİ BAYRAM’DA SEVİNECEK

 

Cansuyu’nun Gazze’de yaptırdığı Yetim Merkezi de bu neşeden nasibini alacak. Gazze’deki Yetim Merkezi 600 çocuğa ev sahipliği yapıyor. İçerisinde eğitim merkezleri, sağlık merkezi, oyun salonu, yüzme havuzu, yeşil alanlar, çok amaçlı salon, antrenman sahası, bilgisayar odaları, kütüphane ve rehabilitasyon merkezi de bulunan yetim merkezi halen faal olarak çalışmakta.

 

BİR YETİME DE SİZ SAHİP ÇIKABİLİRSİNİZ

 

Türkiye'deki hayırseverlerin hayata tutunmaya çalışan yetimlere uzatacakları yardım eli Cansuyu aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Bir yetimin bir aylık bütün ihtiyaçları 90 lira karşılığında karşılanabiliyor.  Projenin detaylarında ise yetimlerin bütün bilgileri hayırseverlere ulaştırılıyor. Cansuyu'nun hazırladığı kapsamlı formda; yetimin yaşı, ailesi, kardeş sayısı, eğitim durumu, kimlik bilgileri, velisi ile ilgili bilgiler ve fotoğrafı yer alıyor. Böylelikle hayırseverlerin yardım eli uzattıkları yetimi yakından tanıma fırsatı buluyorlar. www.cansuyu.org.tr internet sitesinden, Cansuyu Genel Merkezi ve 22 şubesi aracılığı ile yetimlere sahip çıkılabilir. İrtibat için 0312 285 20 03 numaralı telefon kullanılabilir.  

17-07-2015