Cansuyu Derneği 25 ülkeye yardım ulaştırdı

Cansuyu Yardımlaşma Derneği bu Ramazan'da da mazlum coğrafyalarının insanlarına hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdı.

Cansuyu Yardımlaşma Derneği bu Ramazan'da da mazlum coğrafyalarının insanlarına hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdı.

Cansuyu Yardımlaşma Derneği bu Ramazan ayında  da yardım faaliyetlerini arttırarak sürdürdü.

Ramazan boyunca iftar programlarıyla muhtaç ailelere ulaşıp, gıda yardımında bulunan Cansuyu Derneği, 81 ildeki iftar programlarının yanında, 25 ülkeye de yardım malzemesi götürdü.

Myanmar'dan teknelerle kaçarak Endonezya'daki kamplara sığınan Arakanlı mültecilere gıda yardımında bulunan dernek, burada 3 gün boyunca bin 700 aileye iftar verdi.

Dernek, Kudüs, Gazze, Somali, Kenya, Cibuti, Vietnam, Nepal, Nijer, Yemen, Mali, Burkina Faso, Kamerun, Çad, Filistin, Orta Afrika Cumhuriyeti ve Bangladeş'te ve Lübnan'daki Filistin kamplarıyla, ülkelerini terk eden Suriyeliler için de iftar programı gerçekleştirdi.

CANSUYU BAYRAMDA YETİMİ GÜLDÜRECEK

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı'nda yurt içi ve dışında binlerce yetim çocuğu sevindirecek.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Cansuyu, 32 farklı temsilciliği aracılığıyla yetim çocuklara yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştirecek.

Her yetime, bakıcı aileyi de bayramda rahatlatacak miktarda yetim aylığı gönderen Cansuyu, yetimleri bu bayramda da bir nebze de olsa neşelendirecek. Cansuyu'nun Gazze'de yaptırdığı yetim merkezinde 600 çocuk bu neşeden nasibini alacak.

Bir yetimin aylık bütün ihtiyaçları 90 liraya karşılanabiliyor. Projenin detaylarında yetimlerin bilgileri hayırseverlere ulaştırılıyor.

 

Anadolu Ajansı

17-07-2015