Cansuyu Derneği, Gözpınar İlkokulu’na yardım dağıttı

Ankara il temsilciliği tarafından organize edilen yardım kapsamında Siirtli öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı.

 

Nerede gerçek ihtiyaç sahibi varsa ona ulaşmayı amaç edinen Cansuyu Derneği’nin yardım faaliyetleri devam ediyor. Temel ihtiyaçların yanında eğitim konusunu da önemseyen Cansuyu, Siirt’teki öğrencilere umut ışığı oldu.

 

Ankara il temsilciliği tarafından organize edilen, birçok hayırsever vatandaşın da destek olduğu yardım kapsamında, Siirtli öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı. Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Gözpınar İlkokulu’nda ki 50 öğrenciye, kaban, bot, ayakkabı, kazak, kışlık çorap, bere, eldiven ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye seti dağıtıldı.

 

Okulun öğretmenlerinden Tuğba Doğru, yapılan yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Öncelikle öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Okulumuza ve eğitime verdiği bu güzel desteklerinden dolayı Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

03-03-2017