Cansuyu Derneği Heyeti Çankaya Köşkü’nde

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Gül'e derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Mustafa Köylü, Somali'de Gül adına açtıkları su kuyusunun fot

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Gül'e derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Mustafa Köylü, Somali'de Gül adına açtıkları su kuyusunun fotoğrafını Cumhurbaşkanı'na hediye etti.

Kabulde yeni yönetim kurulunu tanıttıklarını söyleyen Köylü, " Çok olumlu bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanına, 6.5 yıldır yaptığımız çalışmalarla ilgili en geniş anlamda bilgi verdik" dedi.

Şu ana kadar 62 ülkede yardım faaliyeti gerçekleştirdiklerini söyleyen Köylü, Afrika ülkelerinde 500'ü aşkın su kuyusu açtıklarını ifade etti. Kamerun Hükümetinin derneklerini tanımasında büyük desteği olan Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkürlerini ilettiklerini söyleyen Köylü, "Sayın Cumhurbaşkanı, bilhassa yurtdışında yolumuzun kapanması halinde her zaman yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi. Çalışmalarımızı dinleyince de, çok memnun oldu" dedi.

02-01-2013