Cansuyu Derneği il temsilcileri toplantısını gerçekleştirdi

Cansuyu Derneği, İl Temsilcileri Toplantısı’nı Ankara’da Genel Merkez Binası’nda yaptı.

Cansuyu Derneği, İl Temsilcileri Toplantısını Ankara’da Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirdi. Toplantıya, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Yaşar ve Murtaza Özkanlı, Genel Muhasip Cemalettin Lafçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yorulmaz, Muhammet Polat, Halil Adıgüzel, Medet Bulut, Abdülkadir Özkan ile Cansuyu Derneği İl Temsilcileri ve Genel Merkez Görevlileri katıldı.

 

Genel Muhasip Cemalettin Lafçı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, açılış yoklama ile devam etti.

 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü açılış konuşmasında yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerine değinerek yaklaşan Ramazan ayında yapılması gereken hususlara dikkat çekti. Köylü: “Cansuyu Derneği olarak yıl boyu faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yurt içi çalışmalarımızı önceleyerek, Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyanın mazlum coğrafyalarında çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şimdi de Mübarek üç ayları idrak ediyoruz, Ramazan ayı yaklaşıyor. Bu süreçte her arkadaşımızın aktif olarak gayretlerini artırmalarını istiyoruz. Gayretimizi ne kadar artırırsak o kadar çok muhtaca ulaşır ve mahsun gönüllerin duasını alırız. Sağlam ekipler kurarak, istişareler ederek ve ihlasla çalışırsanız çok güzel neticeler alacağınızı düşünüyorum. Cenab-ı Hak emekleri zayi etmez.” dedi.

 

Genel Başkanın konuşmalarının ardından birim sunumları gerçekleştirildi.  Teşkilatlanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yorulmaz, Halkla İlişkiler ve Acil Yardım Kurulu’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murtaza Özkanlı, Tanıtımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar, Genel Muhasip Cemalettin Lafçı ve Cansuyu Arama Kurtarma Sorumlusu Zekeriya Erbeyi sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantı, dilek temenniler bölümü ve Genel Başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ile sona erdi.

26.02.2022