Cansuyu İl Temsilcileri Toplantısı Ankara'da yapıldı

Cansuyu Derneği, il temsilcileri toplantısını Ankara Başkent Öğretmenevi'nde gerçekleştirdi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İl Temsilcileri toplantısını Ankara Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi.  Toplantıya, Genel Başkan Mustafa Köylü, Genel Muhasip Ali Celal Asiltürk, Yönetim kurulu Üyelerinden Murtaza Özkanlı, Abdülkadir Özkan, Muhammet Polat, Cemalettin Lafçı, Sadrettin Karaduman ile Genel merkez görevlileri ve İl Temsilcileri katıldı.

 

Genel Başkan Mustafa Köylü’nün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda önce Ramazan ayı hazırlıklarının değerlendirmesi yapıldı. 2018 Ramazan Organizasyonunda yine mazlum coğrafyalara ulaşacaklarını ve emanetleri muhtaçlara ulaştıracaklarını kaydeden Köylü şunları söyledi: “ Dünyanın birçok bölgesinde yangın var. Zor bir süreçten geçiyoruz, eskiden 2-3 yılda bir felaket olurdu ve yardımlarımızı ulaştırırdık. Şimdi kısa süre içinde birçok felaket yaşıyoruz. Arakan’daki katliamdan Moro’daki yıkıma kadar birçok felaket yaşadık. Bizlerde Cansuyu olarak Müslüman kardeşlerimizin yaralarını sarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Ramazan ayında bu yardımlarımız hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile daha da artacaktır.” dedi.

 

Daha sonra Cansuyu Basın, Halkla ilişkiler, Yetim, Dış ilişkiler ve Bilgi işlem birimleri tek tek birimleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında il temsilcilerine sunum yaptılar. Toplantı Genel Başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ve dilek temenniler bölümü ile sona erdi.

10-04-2018