Cansuyu İl Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi

Cansuyu İl Temsilcileri Toplantısı, 10 Temmuz 2010 tarihinde Cansuyu Genel Merkezi'nde yapıldı.

Cansuyu İl Temsilcileri Toplantısı, 10 Temmuz 2010 tarihinde Cansuyu Genel Merkezi'nde yapıldı. Cansuyu'nun faaliyetleri hakkında genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıya, Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Genel Sekreter Muhammed Polat, Cansuyu Genel Muhasibi Celal Asıltürk ve Cansuyu il temsilcileri katıldı.

"Kararlı ve emin adımlarla yürüyeceğiz"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Cansuyu'nun faaliyetleri hakkında temsilcilere bilgi verdi. Cansuyu'nun kuruluşunda belirledikleri hedefleri bir bir gerçekleştirdiklerini anlatan Köylü, birinci 5 yılda Türkiye'nin sayılı dernekleri arasına girdiklerini, ikinci 5 yılda da dünyanın sayılı dernekleri arasına gireceklerini söyledi. "İnşallah bu açılımı tarım projeleri ile gerçekleştireceğiz" diyen Köylü, "Kararlı ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Eğer derneğimizin gelecek asırlara kalmasını istiyorsak, iskeletini sağlam tutacağız. Böylece yaptığımız çalışmalar bizden sonra da devam edecek. Biz de açtığımız bu hayırlı çığırda sevap kazanırsak ne mutlu bize" diye konuştu.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantı, il temsilcilerinin illerindeki faaliyetleri hakkında bilgi vermesi, dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

02-01-2013