Cansuyu Lübnan’a yardım elini uzattı.

Beyrut'ta meydana gelen patlamanın ardından Cansuyu, Lübnan halkına yardım elini uzattı.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen korkunç patlamanın ardından Lübnan halkına yardım elini uzatmak için Cansuyu Derneği harekete geçti.

 

 

Nerede bir gözyaşı nerede bir ıstırap varsa orada olmayı kendisine amaç edinen Cansuyu Derneği, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta meydana gelen korkunç patlamanın ardından acil yardım ekibi oluşturup bölgedeki yaraları sarmak üzere Beyrut’a gitti.

 

300 binin üstünde insanın mağduriyet yaşadığı Beyrut’ta acil insani yardımlarda bulunan Cansuyu ekibi, Beyrutlu vatandaşların yaralarını sardı.

 

Gerçekleştirilen acil insani yardım hakkında açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yaşar: “Yaşanan patlamanın ardından Beyrut’un büyük bölümünde mağduriyet hat safhada bulunuyor. 300 binin üstünde Lübnanlı çaresiz durumda yardım bekliyor. İnsanların büyük bölümü evlerini, işlerini kaybetmiş ve Beyrut harabeye dönmüş durumda. Biz de Cansuyu Derneği olarak patlamanın hemen ardından bölgeye intikal ettik ve yaraları sarmaya başladık. Beyrutlu kardeşlerimiz için acil insani yardımlarda bulunduk, evlerini kaybeden kardeşlerimiz için gıda kolisi yardımlarında bulunduk. Bölgedeki yardımlarımız devam ediyor.”

21-09-2020