Cansuyu öğrencilere kışlık bot giydirdi

Cansuyu, Çorumdaki öğrencilere umut ışığı oldu.

 

Nerede gerçek bir muhtaç varsa ona ulaşmayı amaç edinen Cansuyu Derneği’nin yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Kış şartlarının hâkim olduğu bugünlerde temel kış ihtiyaçlarını muhtaçlara ulaştıran Cansuyu, Çorumdaki öğrencilere umut ışığı oldu.

 

Cansuyu Çorum Temsilciliği’nin tespiti ve talebi ile Camsuyu Samsun Temsilciliği tarafından organize edilen, birçok Samsunlu hayırsever vatandaşın da destek olduğu yardım kapsamında, Çorum’un Bayat ilçesine bağlı Tepekutuğun köyünde 37 öğrenciye kışlık bot dağıtıldı. Tepekutuğun İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen yardımda Cansuyu yardım ekibi çocuklara kışlık botların yanı sıra hediyeler de dağıttı.

 

Cansuyu Samsun Temsilcisi Asiye Tekin: “Çorum’un Bayat ilçesine bağlı Tepekutuğun köyündeyiz. Nerede bir muhtaç varsa orada olmayı kendisine şiar edinen derneğimiz elhamdülillah faaliyetlerine devam ediyor. Burada zorlu kış günleri gelmişken, Samsunlu hayırsever vatandaşlarımızın bize verdikleri emanetlerini minik öğrencilere ulaştırdık. Tepekutuğun köyünde öğrenim gören 37 öğrenciye uzun süre giyebilecekleri şekilde kışlık bot yardımı yaptık. Bu kış günlerinde yardıma muhtaç kişileri unutmayan hayırsever bağışçılarımızdan da Allah razı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

19-11-2019