Cansuyu Pakistanlı Muhtaçlara Kışlık Yardımı Yaptı

Cansuyu Derneği, kış şartlarının hâkim olduğu bugünlerde Pakistan’daki mazlum kardeşlerini unutmadı.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kış şartlarının hâkim olduğu bugünlerde Pakistan’daki mazlum kardeşlerini unutmadı. 

 

Pakistan’ın kuzeydoğusunda Pencap eyaletinin yönetim merkezi olan Lahore bölgesindeki mazlum ve muhtaç ailelere kışlık yardımlarda bulunan Cansuyu Derneği ekipleri, zor şartlar altında yaşayan Pakistanlılara umut ışığı oldu.

 

Bölgede gerçekleştirilen faaliyet hakkında açıklamalarda bulunan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dış İlişkiler Koordinatörü Bayram Numan Köksal Pakistanlı mazlum ve muhtaç kardeşlerini unutmadıklarını ve soğuk kış günlerinde yaşanılan zor şartları bir nebzede olsun hafifletmek istediklerini belirtti. Köksal; “Cansuyu Derneği olarak Pakistan’ın Lahore bölgesindeyiz. Cansuyu Gönüllümüz Abdülkadir Karaduman Bey ile Pakistanlı kardeşlerimizin kışlık ihtiyaçlarını karşılamak için hayırsever vatandaşlarımızın emanetlerini bölgedeki mazlum ve muhtaçlara ulaştırdık. Amacımız gerçek muhtaçlara ulaşıp onlara yardım eli uzatmak, hayırseverler ile mazlumlar arasında köprü kurmaktır. Kış şartlarının hakim olduğu şu günlerde kardeşlerimizin yüzünü güldürüp yaşanılan zor şartları bir nebzede olsun hafifletmek istedik.” dedi.

 

Pakistanlılar ise Türkiye’deki hayırsever kardeşlerinin gönderdiği kışlık yardımlardan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade edip, hayırseverlere teşekkür ettiler. Bölgede bir dizi kurumsal ziyaretler yaptıktan sonra Pakistan’daki faaliyetlerini tamamlayan Cansuyu ekibi yurda dönmeye hazırlanıyor.   

05-12-2020