Cansuyu Pandemiden Etkilenenlerin Yardımına Koştu

Cansuyu Derneği Türkiye'nin 81 ilinde Koronavirüs salgınından etkilenen ailelere yardım elini uzatıyor.

 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de yoğun şekilde etkisi altına alan Koronavirüs salgını sonrası, temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve bu süreçte işsiz kalan vatandaşların yardımına Cansuyu Derneği ekipleri yetişiyor.

 

Cansuyu Derneği Genel Merkezi koordinesinde yürütülen yardım çalışmaları tüm il temsilcilikleri ve Cansuyu Gönüllülerinin de desteği ile nüfusun yoğun olduğu büyükşehirler başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilindeki zor durumda kalan vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

Tüm ekiplerini sahaya gönderen Cansuyu, mağdur ve muhtaç durumda olan vatandaşların yanı sıra işini kaybeden vatandaşlara, 65 yaş üstü olup dışarıya çıkamayan yaşlılarımıza, hastanelerde zor şartlar altında tedavi gören hastalara temel ihtiyaçlarının karşılanacağı gıda kolileri ulaştırmayı sürdürüyor.

 

Başkent Ankara’daki yardım çalışmalarını hakkında açıklamalarda bulunan Cansuyu Ankara Temsilcisi Mehmet Savaş şunları söyledi: “ 2020 itibarıyla hem ülkemizde hem de tüm dünyada birçok olumsuz olayla karşı karşıya kaldık. Bunların başında koronavirüs salgını geliyor. Neredeyse 1 yıldır tüm dünya bu salgınla baş etmeye çalışıyor.                                              

Bizler de Cansuyu Derneği olarak bu zor günlerde yine mağdur durumda olan vatandaşlarımızın yanında olup, tüm temsilciliklerimiz ile Türkiye’nin 81 ilinde yardım faaliyetlerimize devam ediyoruz. İşsiz kalıp evine ekmek götürmekte zorlanan aileleri tespit edip onlara yardımlarımızı ulaştırırken diğer taraftan tüm muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Mağdur ailelere gıda, et ve çocuklara oyuncak dağıtıyoruz. Yardımlarımızda gıda dağıtımlarını önceliyoruz. İnşallah bu zor süreçleri biran önce aşarız” dedi.

21-12-2020