CANSUYU SOMALİLAND EKİBİ KURBANA HAZIR

Cansuyu Derneği Somaliland ekibi de kurban çalışmalarını yapmak üzere ülkeye ulaştı.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2017 yılı Kurban çalışmaları kapsamında üç kıtada çalışma yapacak ekipler ülkelerine intikal etmeye devam ediyor.

 

Afrika, Asya, Balkanlar, Ortadoğu ve Türkiye başta olmak üzere 33 ülke ve 50'den fazla bölgede çalışma yapacak olan Cansuyu ekipleri,  mazlum coğrafyalara, derneğe bağışlanan kurbanları ulaştıracak.

 

Cansuyu Derneği Somaliland ekibi de kurban çalışmalarını yapmak üzere ülkeye ulaştı. Çalışmalarını Hargeisa ve Borama şehirlerinde yoğunlaştıran ekip, kurbanlıkların seçimi, kesim ve dağıtım yapılacak bölgelerin tespiti için yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor.

 

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Cansuyu Somaliland yardım koordinatörü Murat SALİ, hazırlıkların devam ettiğini ve gerekli planlamayı yaptıklarını belirtti. Hargeisa ve Borama'da kurban keseceklerini söyleyen Murat SALİ, "Cansuyu Derneğimize kurban bağışlayan hayırsever kardeşlerimizin emanetlerini hayırlısıyla yerlerine ulaştıracağız inşallah. Kurbanlarımızı aldık, kesim ve dağıtım bölgelerini belirledik. Kurbanları İslami usullere uygun olarak kesip, buradaki ihitiyaç sahibi kardeşlerimize et olarak ulaştıracağız. Buradaki ailelerin bayram sofralarına ve bayram sevinçlerine ortak olacak, Türkiye'den dünyanın pek çok bölgesine gönül köprüleri kuracağız." dedi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Somaliland'da 100 adet büyükbaş kurban kesecek.

30-08-2017