Cansuyu Suriyelileri unutmadı

Cansuyu, Ankara’daki Suriyeli muhacirlerin soğuk kış günlerinde onlara uzattıkları yardım eli ile gönülleri ısıttı. Ankara’da göçmenlerin yoğun olarak yaşadıkları Altındağ ilçesind

“Sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır” şiarı ile yardım çalışmalarına başlayan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara’da ülkelerinde yaşanan savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli muhacirlerin yoğun olarak yaşadığı yerlerden olan Altındağ’da muhtaçlara gıda yardımında bulundu. 150 gıda kolisini dağıtan Cansuyu ekipleri Suriyeli muhacirlerin yaşadığı mahallelerde sevgi ile karşılandı.

CANSUYU İLE YÜZLER GÜLÜYOR

Yaptıkları yardımlar hakkında bilgi veren Cansuyu ekipleri, gittikleri her bölgede insanların onlara karşı çok samimi ve sıcak davrandıklarını belirttiler. Cansuyu ekipleri “Muhtaçların olduğu bir ilçeye, mahalleye ya da eve girdiğimiz zaman orada yaşayanlar bizi gördükleri zaman yüzlerinde bir gülümseme oluşuyor. Cansuyu olarak gönüller arası sevgi ve kardeşlik köprüleri kurduk. Amacımız bu köprüleri sağlamlaştırmaktır” dedi.

10-12-2016