Cansuyu Temsilciler Toplantısı Ankara'da Yapıldı

Cansuyu Derneği, Temsilciler Toplantısını Ankara’da Genel Merkez binasında gerçekleştirdi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Temsilciler Toplantısını Ankara’da Genel Merkez binasında gerçekleştirdi. Toplantıya, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Polat ve Murtaza Özkanlı, Genel Muhasip Cemalettin Lafçı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Yaşar, Ahmet Yorulmaz, İsmail Tozan ile Cansuyu Derneği İl Temsilcileri ve Genel merkez görevlileri katıldı.

 

Genel Muhasip Cemalettin Lafçı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, açılış yoklama ile devam etti.  

 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü açılış konuşması gerçekleştirdi. Cansuyu Başkanı konuşmasında dünya genelinde yaşanan olaylar ve yaklaşan Ramazan ayında Cansuyu Derneği olarak neler yapılması gerektiği hakkında konuştu. Köylü: “ Mübarek üç ayları yaşıyoruz, Ramazan ayı yaklaşıyor. Bu süreçte her arkadaşımız aktif olarak gayret etmeli. Sağlam ekipler kurarak, istişareler ederek çalışırsanız çok güzel neticeler alacağınızı düşünüyorum. Karanlığa kızmak çözüm değildir, bir mum yakıp önümüzü aydınlatmamız lazım. Cenab-ı Hak emekleri zayi etmez.” dedi.

 

Genel Başkanın konuşmalarının ardında Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yaşar ve Muhasebe Biriminden Murat Onuk sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantı, dilek temenniler bölümü ve Genel Başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ile sona erdi.

 

 

 

09-03-2020