Cansuyu Temsilcilerini topladı

Cansuyu Temsilcilerini topladı, Ramazan’da yapılacak yardım faaliyetleri istişare edildi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Ramazan öncesinde yapılacak yardımları istişare etmek ve genel bir değerlendirme yapmak üzere Türkiye genelindeki temsilcilerini Ankara’da topladı.

Derneğin genel merkezinde yapılan toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Mustafa Köylü, önce genel faaliyetleri değerlendireceklerini söyledi. Yapılacak olan yardımların tespitinde temsilciliklerin önemini anlatan Köylü, temsilciliklerin bir vücut için kılcal damarların önemiyle eşdeğer önem taşıdığını söyledi. Bu toplantının hem yapılmış olan faaliyetlerin genel değerlendirmesi açısından, hem de bundan sonra özellikle de Ramazan ayı içerisinde yapılacak olan yardımların tespiti bakımından önemli olduğunu vurguladı. Köylü, muhtaçlara en yakın birimlerin temsilcilikler olduğunu ve o nedenle yardım kuruluşları için temsilciliklerin önemli olduğunu belirtti.

Cansuyu Yardım ve Dayanışma Derneği’nin uzun zamandan beri devam etmekte olan ‘Yetim Projesi’ ile Afrika’da devam etmekte olan ‘İçme Suyu Kuyusu’ projeleri hakkında da bilgi veren Mustafa Köylü, meydana gelen gelişmeleri değerlendirdi. Bundan sonra izlenecek olan yol haritasının da bu toplantı ile belirleneceğine dikkat çeken Köylü, Ramazan ayı boyunca ulaşılmadık bir tek muhtaç kalmaması yönünde daha dikkatli olacaklarını ve daha titiz çalışacaklarını kaydetti.

15-06-2013