Cansuyu Derneği Temsilciler Toplantısı Ankara’da yapıldı

Cansuyu Temsilciler Toplantısı, Ankara’da Yeni Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirildi.

 

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Temsilciler Toplantısını Ankara’da yeni Genel Merkez binasında gerçekleştirdi. Toplantıya, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Polat ve Murtaza Özkanlı, Genel Muhasip Cemalettin Lafçı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ersan Bilgin, Hasan Yaşar, Sadrettin Karaduman, Abdulkadir Özkan ile Cansuyu Derneği İl Temsilcileri ve Genel merkez görevlileri katıldı.

 

Genel Muhasip Cemalettin Lafçı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetini ile başlayan toplantı, yoklama ve sinevizyon gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’nün açılış konuşması gerçekleşti.

 

Toplantıda ilk oturum geride bıraktığımız Ramazan ayının değerlendirilmesi ile yapıldı. Tek tek bütün illerin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda; Cansuyu il temsilcileri Ramazan ayı çalışmaları hakkında Cansuyu yönetimine bilgi verdi.

 

Ramazan çalışmalarının değerlendirilmesinin yanı sıra Kurban Organizasyonlarının istişaresi de yapıldı. Geçen yıl kurban faaliyetlerinde hangi il nasıl çalışma yaptı ve bu yılki hedefleri konuşuldu. Toplantı Genel Başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ve dilek temenniler bölümü ile sona erdi.

 

Cansuyu,  her yıl olduğu gibi bu yılda bütün kesimleri tek tek kayda alıp daha sonra görüntüleri bağışçılara internet sitesi üzerinden  ulaştıracak. Geçen yıl yurt içinde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde düzenlediği kurban organizasyonları ile muhtaçların yüzünü güldüren Cansuyu, bu yıl da mazlum, muhtaç ve yoksulları sevindirecek.

 

30-06-2019