Cansuyu Temsilcilerinin 2021 Ankara Toplantısı

Cansuyu Derneği Temsilciler Toplantısı, Ankara’da Genel Merkez binasında gerçekleştirildi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Temsilciler Toplantısı’nı Ankara’da Cansuyu Genel Merkez binasında gerçekleştirdi.  Toplantıya, Genel Başkan Mustafa Köylü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Murtaza Özkanlı, Cemalettin Lafçı, Abdülkadir Özkan, Sadrettin Karaduman ile Genel merkez görevlileri ve il temsilcileri katıldı.

 

Kur’an tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Genel Başkan Mustafa Köylü yaptı. Toplantıda ilk oturum geride bıraktığımız Ramazan ayının değerlendirilmesi ile yapıldı. Tek tek bütün illerin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda; Cansuyu il temsilcileri Ramazan ayı çalışmaları hakkında Cansuyu yönetimine bilgi verdi.

 

Ramazan çalışmalarının değerlendirilmesinin yanı sıra Kurban Organizasyonlarının istişaresi de yapıldı. Geçen yıl kurban faaliyetlerinde hangi il nasıl çalışma yaptı ve bu yılki hedefleri konuşuldu. Toplantı Genel Başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ve dilek temenniler bölümü ile sona erdi.

 

Cansuyu,  her yıl olduğu gibi bu yılda bütün kesimleri tek tek kayda alıp daha sonra görüntüleri bağışçılara internet sitesi üzerinden  ulaştıracak. Geçen yıl yurt içinde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde düzenlediği kurban organizasyonları ile muhtaçların yüzünü güldüren Cansuyu, bu yıl da mazlum, muhtaç ve yoksulları sevindirecek.

16-07-2018