Cansuyu Yönetiminden Temel Karamollaoğlu Ziyareti

Cansuyu Derneği Yönetimi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cansuyu Derneği Yönetimi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olarak seçilen Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Genel Merkez binasında gerçekleşen ziyarete; Saadet Partisi Eğitim Başkanı Ersan Bilgin ve Siyasi İşler Başkanı Cafer Güneş ile Derneğin Genel Muhasibi Cemalettin Lafçı, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Yaşar, Murtaza Özkanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Özkan ve Muhammet Polat da katıldı.

 

Görüşmeye ülke ve dünya gündemini değerlendirerek başlayan Karamollaoğlu, Cansuyu Derneği’nin dünya üzerindeki ve ülkemizdeki faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini dile getirdi.  

 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ise Saadet Partisi’ne Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olarak seçilen Temel Karamollaoğlu’na hayırlı olsun temennilerinde bulundu.  Cansuyu Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verip açıklamalar yapan Köylü; Cansuyu'nun düzenlediği yardım organizasyonları ile üstlendiği sorumluluğu, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade etti.

 

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cansuyu Derneği Yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

04-11-2021