Cansuyu'ndan AGD'ye ziyaret

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Temsilcisi Şükrü Gök, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’ı ziyaret etti.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Temsilcisi Şükrü Gök, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’ı ziyaret etti. Turhan’ın genel başkanlığa seçilmesini tebrik eden Gök, Cansuyu’na yaptığı katkılarından dolayı Turhan’a ve bütün AGD üyelerine teşekkür etti. Önümüzdeki dönem Kurban Bayramı olduğunu hatırlatan Gök, özellikle kuraklık nedeniyle açlık ve kıtlık çekmekte olan Somali için düzenlenecek olan kampanyaya desteklerini beklediklerini söyledi.

Gök’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AGD Genel Başkanı Salih Turhan ise, yaptıkları faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin dünyanın her neresinde olursa olsun felakete uğrayan veya savaş mağduru insanlara, muhtaçlara ulaştığını belirten Turhan, bunun büyük başarı olduğunu söyledi. Bu başarılarının devamını dileyen Salih Turhan, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hayra yönelik düzenleyeceği bütün kampanyalara destek vereceklerini kaydetti.

02-01-2013