Cansuyu´ndan Gazzeli Öğrencilere Yardım Çeki

Cansuyu, Gazze İslam Üniversitesi'nde okuyan 430 öğrencinin harç parası için kullanılacak 575 bin $'lık çeki, Gazze İslam Üniversitesi Temsilcisi Moin Naim'e teslim etti.

Cansuyu, Gazze İslam Üniversitesi'nde okuyan 430 öğrencinin harç parası için kullanılacak 575 bin $'lık çeki, Gazze İslam Üniversitesi Temsilcisi Moin Naim'e teslim etti.

 Gazze İslam Üniversitesi'nde eğitim gören şehit çocukları ve İsrail tarafından tutuklanıp serbest bırakılan fakir öğrencilerin harç parasını ödeyen Cansuyu, temsili çeki Gazze İslam Üniversitesi Temsilcisi Moin Naim'e teslim etti.   

Filistin'e yardım yapan hayırseverlerin bağışlarından 575 bin 558 dolarlık yardım çekini Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazze İslam Üniversitesi Temsilcisi Moin Naim'e teslim etti.

Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, teslim töreninde yaptığı açıklamada, Filistin'in her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, "Hayırseverlerimizin bağışları doğrultusunda kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Cansuyu'nun Filistin'de harç parası dışında giysi, gıda yardımı ve yetim projesi yürüttüğünü söyleyen Köylü, "400 yetim çocuğun barınma, giysi, yemek ve eğitim ihtiyacının giderilmesi için yardımlarımız devam ediyor" diye konuştu.

Gazze İslam Üniversitesi Temsilcisi Moin Naim ise, Cansuyu'na teşekkür ederek, Gazze'ye yapılan yardımların çok önemli olduğunu ancak eğitim yardımlarının daha da önemli olduğunu vurguladı. Savaştan sonra Gazze'deki kurumların hayatlarına devam edemediğine dikkat çeken Naim, "İnsana yardım yapmak bizim için çok daha önemli. 430 öğrencinin harcının ödenmesi Gazze halkında çok güzel yankı buldu. 430 öğrencinin harç parasını ödeyerek ailelere, dolayısıyla Filistin halkına, geleceklerine yardım yapıyorsunuz. Yardım yapılan gençler okullarını bitirerek, Filistin halkının umudu olacaklar" diye konuştu.

02-01-2013