Cansuyundan Somali’deki Muhtaçlara Gıda Yardımı

Cansuyu, Somali’nin Başkenti Mogadishu’da Gıda paketleri dağıttı.

 

Nerede bir acı nerede bir ıstırap varsa orada olmayı kendisine amaç edinen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dünyanın birçok bölgesindeki faaliyetlerine devam ediyor. Acil insani yardımlardan yetim sponsorluklarına, su kuyusu projelerinden kalıcı eserlere kadar 23 farklı alanda faaliyetlerini gerçekleştiren dernek, dünya üzerindeki gerçek muhtaçlara ulaşmak için büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor.

 

Cansuyu, Doğu Afrika Ülkesi olan Somali’nin Başkenti Mogadishu’da bölgedeki mazlum ve muhtaçlar için gıda dağıtımı gerçekleştirdi. İçerisinde temel yiyecek malzemeleri olan gıda paketleri binlerce muhtaca dağıtıldı. Yapılan yardımlar muhtaçların sofralarında sevince dönüşürken, hayırseverlerle muhtaçlar arasında gönül köprüleri kuruldu.

 

Gerçekleştirilen organizasyon hakkında açıklamalar yapan Cansuyu Dış İlişkiler Koordinatörü Fırat Aydın Somali’deki muhtaçlar için seferber olduklarını söyledi. Aydın: “Cansuyu Derneği olarak dünyanın dört bir yanındaki muhtaç kardeşlerimizin yaralarını sarmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Şimdi de Somali’nin Başkenti Mogadishu’daki binlerce kardeşimiz için gıda paketleri dağıttık. Çok şükür hayırsever vatandaşlarımızın emanetlerini sahiplerine ulaştırdık. Bölgedeki faaliyetlerimiz devam edecek.” dedi.

 

Somali’de T.C. Mogadishu Büyükelçisi Dr. Mehmet Yılmaz ile kurumsal ziyaret gerçekleştirip Cansuyu Faaliyetler ve bölge hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Aydın, misafirperverliklerinden dolayı büyükelçiye teşekkür etti. 

26-12-2020