Çeçen Mülteciler Cansuyu İle Sevindi

"Yetimlerin gülümsemesi, annelerin duası için sofranızda onlara da yer açın!" sloganıyla Ramazan seferberliğine devam eden Cansuyu'nun çalışmaları dünyanın dört bir yanında sürüyor

"Yetimlerin gülümsemesi, annelerin duası için sofranızda onlara da yer açın!" sloganıyla Ramazan seferberliğine devam eden Cansuyu'nun çalışmaları dünyanın dört bir yanında sürüyor.

Yurt içinde ve yurt dışında koordineli olarak Ramazan yardımlarına devam eden Cansuyu, iftar organizasyonları ve kumanya dağıtımları ile Ramazan'ın bereketini Kafkaslar'a taşıdı.

Gürcistan'ın kuzeyindeki Pankisi Vadisi'nde kötü yaşam koşulları ile mücadele eden Çeçen mültecileri bu yıl da unutmayan Cansuyu, şehit aileleri, gazi ve muhtaç durumda olan ailelere Ramazan gıda kumanyası dağıttı.

Duygusal anların yaşandığı yardım sırasında Türkiye'ye ve hayırseverlere teşekkür eden Çeçen mülteciler, zor şartlar altında yaşadıklarını belirterek, her Ramazan olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmayan Cansuyu'na minnetlerini sundular.

"Yetimlerin gülümsemesi, annelerin duası için sofranızda onlara da yer açın!" sloganından yola çıkan Cansuyu, afet, savaş ve kriz bölgeleri ağırlıklı olmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

02-01-2013