Çerkezköy Cansuyu’na teşekkürler

Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptığı yard

Enesler İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsa Çetin’i makamında ziyaret eden Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptığı yardım ve katkılardan dolayı Okul Müdürü İsa Çetin’e plaket takdim etti. Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın yaptığı açıklamada “Cansuyu derneğinin Suriye’ye gönderdiği yardım TIR’ına katkılarından dolayı Enesler İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsa Çetin ve Enesler İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Yusuf Kara’ya teşekkür plaketi takdim ettik. Ayrıca Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Çerkezköy’de 1. olan Enesler İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Şirin’e Mekke’nin Fethi programında çeyrek altın hediyesini vermiştik. Bugün de kendisine Tekirdağ’da 3. olması sebebiyle çeyrek altın hediyesini verdik.” diye konuştu.

DAHA COŞKULU DÜZENLEYECEĞİZ

Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın Mekke’nin Fethi programlarından da bahsederek “Anadolu Gençlik Derneği olarak il genelinde 7, Türkiye genelinde ise 600’den fazla yerde bu programlar düzenlendi. Amacımız önümüzdeki sene daha coşkulu bir şekilde bu programları tertiplemektir.” dedi.

Çerkezköy Bakış Gazetesi

24-01-2017