Eğitimcilerin “yetim” hassasiyeti

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde eğitime devam eden Bahtiyar Koleji’nin bütün öğretmenleri birer adet yetimin masraflarını üstlendi. Öğrencileri ile birlikte yetim organizasyonu

 

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde eğitime devam eden Bahtiyar Koleji’nin bütün öğretmenleri birer adet yetimin masraflarını üstlendi.  Öğrencileri ile birlikte yetim organizasyonu yapan ve çok sayıda yetimin bakımı üstlenen öğretmenlere Cansuyu Yardımlaşma Derneği yetkileri teşekkür karnesi verdi. 
 
90 LİRA İLE NESİLLERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

 
Karnelerin teslimi esnasında konuşan Bahtiyar Koleji’nin öğretmenleri, yetimlere sahip çıkabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken yeni yetimler için ayrıca bir çalışma yapacaklarını söylediler. Öğrenci velilerinin de yetim almak istediklerini söyleyen öğretmenler, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı aracılık nedeniyle teşekkür ettiler. Derneğin İstanbul yetkililerinden Haşim Karataş da Bahtiyar Koleji’nin öğretmenlerine gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkürlerini sundu. Yetimlere sahip çıkmanın büyük müjdelere mazhar olmak anlamına geldiğini söyleyen Karataş; “Derneğimiz aracılığı ile mazlum ve mağdurlara yardım elini uzatan ve birçok yetimin bakımını üstlenen Bahtiyar Kolejimizin güzide hocalarından Allah razı olsun. Sizin umudunuz birçok insanın hayatını değiştiriyor. 90 lira ile nesilleri değiştirebilirsiniz. Sizin ilgi ve alakanız Gazze’ye, Afrika’ya, Asya’ya selam oluyor, umut oluyor. Güç verdiğiniz coğrafyalar ve yetiştireceğiniz gençler için biz de teşekkür ediyoruz size” diye konuştu. 
 
HER YETİM BİR EMANETTİR

 
Diğer taraftan Cansuyu Derneği, farklı sebeplerden dolayı ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde bakıma muhtaç yetim çocuklara sahip çıkmaya devam ediyor.  Hali hazırda devam eden projeler çok titizlikle yürütülmekte. Bu yetimlerin birer emanet olduğunun bilincinde olan dernek, hayır yapmak isteyen hayırseverlere de bu manada önemli bir hizmeti kolaylaştırmakta. Siz de eğer isterseniz oturduğunuz yerden istediğiniz bölgedeki bir yetime sahip çıkabilir ve onların asgari giderlerini Cansuyu vesilesiyle karşılayabilirsiniz. Dernek ile;  www.cansuyu.org.tr web sitesi, 0312 285 20 03 numaralı telefon yahut birçok şehirde bulunan temsilcilikleri aracılığı ile irtibat kurabilirsiniz.   

07-03-2013