Gazze İslam Üniversitesi´nden Teşekkür Plaketi

Gazze İslam Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gamal El Khudary, Gazze İslam Üniversitesi'nde okuyan 430 öğrencinin harç parasını ödeyen Cansuyu'na yardımlarından dolayı teşekkü

Gazze İslam Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gamal El Khudary, Gazze İslam Üniversitesi'nde okuyan 430 öğrencinin harç parasını ödeyen Cansuyu'na yardımlarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. 

Gazze İslam Üniversitesi'nde eğitim gören şehit çocukları ve İsrail tarafından tutuklanıp serbest bırakılan fakir öğrencilerin 430 öğrencinin harç parası için 575 bin $ ödeyen Cansuyu'na, Gazze İslam Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gamal El Khudary teşekkür etti.

Cansuyu Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Sekreter Muhammed Polat ile görüşen Gazze İslam Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gamal El Khudary, öğrencilerin ödenen harç parası sayesinde öğrenimlerine devam edebildiğini belirterek, Cansuyu'na yardımlarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

Cansuyu Genel Sekreteri Muhammed Polat, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Filistin'in her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, "Hayırseverlerimizin bağışları doğrultusunda kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Cansuyu'nun Filistin'de harç parası dışında giysi, gıda yardımı ve yetim projesi yürüttüğünü söyleyen Polat, "TİKA ile ortak projelerimiz de devam etmektedir. Ayrıca 400 yetim çocuğun barınma, giysi, yemek ve eğitim ihtiyacının giderilmesi için yardımlarımız devam ediyor" diye konuştu.

Gazze İslam Üniversitesi Temsilcisi Mütevelli Heyeti Başkanı Gamal El Khudary ise, Cansuyu'na teşekkür ederek, Gazze'ye yapılan yardımların çok önemli olduğunu ancak eğitim yardımlarının daha da önemli olduğunu vurguladı. Harç yardımı dışında şehit ailelerinin çocuklarına mesleki eğitim kursları vermek istediklerini belirten Khudary, Cansuyu'ndan proje için destek istedi. Khudary, "İnsana yardım yapmak bizim için çok daha önemli. Eğitim projeleri Gazze halkında çok güzel yankı buldu. 430 öğrencinin harç parasını ödeyerek ailelere, dolayısıyla Filistin halkına, geleceklerine yardım yapıldı. Yardım yapılan gençler okullarını bitirerek, Filistin halkının umudu olacaklar" diye konuştu.

02-01-2013