Gazze’den Cansuyu’na teşekkür ziyareti

Gazze İslam Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrrahman Şihab, Cansuyu Derneği İstanbul Temsilciliğini ziyaret ederek Cansuyu’nun Gazze’de yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini sundu.

Gazze İslam Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrrahman Şihab, Cansuyu Derneği İstanbul Temsilciliğini ziyaret ederek Cansuyu’nun Gazze’de yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini sundu. Dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada Şihab; “Cansuyu Derneği’ne ve Türkiye halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Siz Gazze’nin onurusunuz. Gazze’deki Müslümanlara yardım eden bütün hayırseverlere minnettarız” dedi.

OSMANLI’DAN SONRA GAZZE’YE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM

Cansuyu Derneği’nin kendi dernekleri aracılığı ile Gazze’de yaptırdığı Yetim Merkezi’ne de değinen Şihab; “Gazze’ye hediye ettiğiniz Yetim Merkezi, Osmanlı’dan sonra burada yapılmış en büyük Türkiye yatırımıdır. Siz de atalarınız gibi Filistin’e, ilk kıblemize sahip çıkıyorsunuz. Türkiye ve Filistin kardeştir” şeklinde konuştu. Gazze İslam Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrrahman Şihab’ı derneğin İstanbul Temsilciliğinde ağırlayan Cansuyu Derneği Dış İlişkiler Sorumlusu Şerafettin Mollaoğlu da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken Cansuyu Derneği’nin ve Türkiye’nin her zaman Gazze halkının yanında olduğunu söyledi.

02-01-2013