Gazze'nin yanındayız

Gazze’ye son yılların en ağır saldırılarından biri daha yapılmıştır. İnsanlığın sessizliğinden cesaret alan İsrail işgal güçleri katliamlarını sürdürmektedir.

Gazze’ye son yılların en ağır saldırılarından biri daha yapılmıştır. İnsanlığın sessizliğinden cesaret alan İsrail işgal güçleri katliamlarını sürdürmektedir.

Vahşi saldırıda 11 Filistinli şehit olurken, 160 kişi de yaralanmıştır. Şehitlerden biri 11 aylık bir bebek, diğer biri 6 yaşında bir çocuktur.

İsrail kara harekâtı yapılacağını duyururken, ordu sözcüsü ise bu katliamlar için “Bu daha başlangıç” ifadesini kullanmıştır.

Görünen o ki, İsrail büyük bir katliama hazırlanmaktadır. Yedek askerlerini de silahaltına çağırması, katliamın büyük olacağını göstermektedir.  

ABD’nin İsrail’i desteklemesi, batı dünyasının ikiyüzlü ve çifte standartlı tutumları tiksinti verecek boyutlara ulaşmıştır.

İnisiyatif haklarını kısmen veya tamamen Siyonist-Haçlı ittifakına terk etmiş İslam ülkelerinin yöneticileri ise kendi toplumlarını uyutma yoluna girmişlerdir.

İsrail katliamlarını ve bu katliamları destekleyen ABD’nin tutumunu lanetliyoruz.

Gazze halkına yapılan katliama karşı yiğitçe tavır koyan yöneticileri alkışlarken,  katliamlara sessiz kalan batı dünyasını ve menfaatlerini batı dünyasının peşine takılmakta gören İslam dünyasındaki yönetimleri kınıyoruz.

Cansuyu Derneği olarak her zaman olduğu gibi şimdi de Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, maddi-manevi her türlü desteği vereceğimizi bildiriyor, bütün insaf sahiplerini Filistin meselesine ve Gazze halkına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mustafa KÖYLÜ

Genel BAŞKAN

02-01-2013