Gerçek Muhtaçlara Kumanyalarını Ulaştırıyoruz

Cansuyu her yıl olduğu gibi bu yılda muhtaçların kumanyalarını ulaştırmak için yoğun bir gayret içerisine giriyor. Tüm temsilcilikleri, gönüllüleri harekete geçmeye hazır bekliyor.

Cansuyu her yıl olduğu gibi bu yılda muhtaçların kumanyalarını ulaştırmak için yoğun bir gayret içerisine giriyor. Tüm temsilcilikleri, gönüllüleri harekete geçmeye hazır bekliyor. Çünkü Cansuyu biliyor; Ramazan ilk günden başlıyor muhtaçlar içinde. Ve onlar ilk teravihle birlikte cansuyu yelekli kahramanları beklemeye başlayacaklar.

   Bu sene 7. Ramazan Cansuyu için. Sorumluluğunun farkında ve profesyonelleştirdiği ekibiyle hazır. Daha önceki yıllarda 60’dan fazla ilde kumanya dağıtımlarını gerçekleştiren Cansuyu, bu sene hem il sayısını hemde ulaştığı muhtaçların sayısını artırmak için gayret sarfediyor.
   Tüm bunlar elbette ki hayırsever insanımızla beraber mümkün oluyor. Asıl kahramanlar sofralarının bereketini paylaşarak artırma derdine düşenlerdir.
   Kumanya dağıtımlarını tüm yıl boyunca sürdüren cansuyu, Ramazan’ da bu çalışmalara hız vermektedir. Sadece ülkemizde değil dünyanın bir çok ülkesinde de bu organizasyonları yapan Cansuyu, Ortadoğu’dan Balkanlara, Asya’dan Afrika’ya Ramazan coşkusunu taşımaktadır.
  Siz de sadece 60 TL. yardım ederek bu coşkuya katılabilirsiniz. İstediğiniz ülkede Ramazan Ay’ının bereketini gönül rahatlığıyla bölüşebilirsiniz.

02-01-2013