İçişleri Bakanlığı’ndan Cansuyu’na Teşekkür

İçişleri Bakanlığı'ndan Cansuyu Derneği Giresun Temsilciliği'ne teşekkür belgesi

 

Nerede bir acı nerede bir gözyaşı varsa orada olmayı kendisine amaç edinen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bir yandan 24 farklı alandaki yardımlarına devam ederken diğer yandan gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri sonrası ödüller ve teşekkür belgeleri almayı sürdürüyor.  

 

22 Ağustos 2020 tarihinde Giresun’un Dereli İlçesinde meydana gelen sel felaketi sonrası afetten etkilenen ve zor durumda kalan ailelere ulaşarak onların yaraları saran Cansuyu Derneği Giresun Temsilciliği, bölgede meydana gelen tahribatın giderilmesi için seferber olmuştu.

 

Cansuyu Giresun Temsilciliği afet sonrası bölgede gerçekleştirdiği yardım çalışmaları dolayısı ile bir teşekkür belgesi aldı. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından düzenlenen ve Giresun Valisi Enver Ünlü’nün takdim ettiği teşekkür belgesini Cansuyu Derneği adına Giresun Temsilcisi Yılmaz Dalman aldı.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dalman: “ Bizler Cansuyu olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Cansuyu Gönüllüleri ve derneğimiz adına aldığım bu teşekkür belgesinden dolayı Sn Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve bizlere takdim eden Sn. Valimiz Enver Ünlü’ye çok teşekkür ediyorum.” dedi.

18-03-2021