İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, eski bakanlardan ve Milli Görüş hareketinin duayen isimlerinden Fehim Adak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Hayatını kaybeden Fehim Adak’ın vefat haberinin kendilerini derinden üzdüğüne dikkat çeken Köylü; “54. Hükümetin Bakanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi değerli büyüğümüz Fehim Adak abimiz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Çok değerli büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyor ve bütün yakınlarına, dava arkadaşlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederim” dedi.

 

Fehim Adak’ın ailesi ve Milli Görüş Camiasına başsağlığı dileyen Cansuyu Genel Başkanı Köylü; “Bu acı haber dolayısıyla başta Fehim Ağabeyin ailesine başsağlığı diler, müteveffa Fehim Ağabey’e de tekraren Allah (cc)'tan rahmet dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

TAZİYE

 

54. Hükümetin Bakanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi değerli büyüğümüz Fehim Adak abimiz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Çok değerli büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyor ve bütün yakınlarına, dava arkadaşlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederim.

 

Mustafa Köylü

Cansuyu Derneği Genel Başkanı

08-02-2016