İnsani meselelerde çok duyarlıyız

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, "İnsani meselelerde Türk toplumu çok duyarlı. Biz dünyanın birçok bölgesini dolaşıyoruz. Bu duyarlılığı başka

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, "İnsani meselelerde Türk Toplumu Çok Duyarlı

Afyonkarahisar'da bir otelde düzenlenen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği il temsilcileri toplantısıCansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, "İnsani meselelerde Türk toplumu çok duyarlı. Biz dünyanın birçok bölgesini dolaşıyoruz. Bu duyarlılığı başka hiçbir toplumda görmüyoruz" dedi.

Köylü, Afyonkarahisar'da bir otelde düzenlenen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği il temsilcileri toplantısında yaptığı konuşmada, dernek olarak ramazan ayında gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatacaklarını bildirdi.

Yıl içinde dernek il temsilcileriyle bir araya gelerek toplantı yaptıklarını belirten Köylü, "Bizde kendilerine yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vereceğiz. Böylece ortaya bu ramazan boyunca ne yaptığımızın tablosu çıkmış olacak" diye konuştu.

Dernek olarak Kurban Bayramı'yla ilgili çalışmalarında söz konusu toplantıda görüşüleceğini ifade eden Köylü, geçen yıl hayırseverlerden derneklerine 30 bin kurban bağışlandığını söyledi.

Türk milletin felaketler konusunda çok duyarlı olduğunu vurgulayan Köylü, şunları kaydetti:

"Bir yerde bir felaket olduğu zaman bakıyoruz ki Türkiye'de 7'den 77'ye her insan bir katkı sağlayabilmek için çaba sarf ediyor. İnsani meselelerde Türk toplumu çok duyarlı. Biz dünyanın birçok bölgesini dolaşıyoruz. Bu duyarlılığı başka hiçbir toplumda görmüyoruz. Muhtaç bölgelere yardım dağıtırken güler yüzlü tatlı dilli hürmetkar vaziyette dağıtıyoruz."

Kaynak: Anadolu Ajansı

29-08-2014