İstanbul, muhtaçlara sahip çıkıyor

Tarih boyunca misafirperverliği ve mazluma olan şefkati ile adını duyuran İstanbul halkı modern çağın kirlenmişliğine rağmen yardımlaşmayı ihmal etmiyor. Cansuyu Yardımlaşma Derneğ

Mayıs ayında 215 ailenin yüzü güldü

Tarih boyunca misafirperverliği ve mazluma olan şefkati ile adını duyuran İstanbul halkı modern çağın kirlenmişliğine rağmen yardımlaşmayı ihmal etmiyor. Cansuyu Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul Temsilciliği, şehrin en ücra köşelerine kadar ulaşarak mazlumlara sahip çıkıyor. Dernek dünya genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra İstanbul Temsilciliği aracılığı ile de İstanbul’a yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

İstanbul genelinde yapılan yardım organizasyonlarda görev alan dernek çalışanlarından Haşim Karataş sadece bu ay içerisinde onlarca aileye yardım ulaştırdıklarını ifade ederek; “Özellikle kış şartlarının ağırlaşması üzerine bize gelen ihbarlar daha çok barınma ve ısınma ile alakalı oluyor. Biz de hemen gelen bağışları değerlendirerek bu kardeşlerimizin dertlerine derman olmaya çalışıyoruz” dedi. Derneğin İstanbul yardımlarını organize eden isimlerden Mehmet Köse de temsilciliğe gelen yardıma muhtaç vatandaşların sayısının giderek arttığına işaret ederek; “Halkımız yakın çevresindeki mağdurlara sahip çıkıyor. Çıkamadıklarını ise bize bildiriyor ve biz de imkânlar dâhilinde onlara umut olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Cansuyu Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul Temsilciliği, Mayıs ayı içerisinde toplam 215 aileye ulaşarak hayırsever vatandaşların bağışları ile bu ailelerin yiyecek, giyecek, barınma ve ısınma gibi sorunlarını çözdü. 

İstanbul, muhtaçlara sahip çıkıyor

İstanbul, muhtaçlara sahip çıkıyor

İstanbul, muhtaçlara sahip çıkıyor

02-06-2014